Open dag & Nationale deukendag 13-4-2019

Acties en prijzen tijdens Nationale Deukendag bij ASW

Wie een deukje in de auto heeft, kan op zaterdag 13 april terecht bij Autoschade Winterswijk (ASW) aan de Tinbergenstraat 46, tijdens de Nationale Deukendag. "We hebben er meteen een open dag aan gekoppeld", vertelt Dennis Kolsté, van het Winterswijkse autoschadeherstelbedrijf. "We zijn in 2017 verhuisd en hebben nu de pui aangepakt. Daarom is het nu een mooi moment om belangstellenden de gelegenheid te geven om een kijkje te nemen in het bedrijf." Iedereen is welkom tussen 10 en 16 uur. 

Kolsté pakt het meteen groots aan, want naast de reparaties van deukjes en demonstraties is er ook van alles te beleven voor kinderen. "We plaatsen een springkussen, kinderen kunnen paintbrushen, maar ze kunnen ook op de foto met een bijzondere spectaculaire sportauto", aldus Kolsté. Ondertussen kunnen de ouders uitleg krijgen over het vakwerk dat het Winterwijkse bedrijf kan leveren. "Zo wordt het een dagje uit voor het hele gezin."
Op deze Nationale Deukendag, die georganiseerd is door brancheorganisatie Focwa, wordt een deukje hersteld voor 35 euro. "Uiteraard is het afhankelijk van de drukte of we dat ook meteen kunnen doen. Als dat niet lukt krijgen bezoekers een persoonlijke actievoucher om de schade op een andere dag te laten herstellen." De voorwaarden zijn te vinden op https://www.focwa-autoschade.nl/

Belangstellenden kunnen onder het genot van een hapje en drankje kijken hoe de schadeherstellers van ASW te werk gaan. Dennis Kolsté vertelt graag wat Autoschade Winterswijk nog meer te bieden heeft. Zo is ASW niet alleen het adres voor regulier schadeherstel, maar kan men ook terecht voor uitdeuken zonder spuiten, Autohopper autoverhuur, spotreparaties en ruitenherstel. Voor wie zelf handig is en thuis aan de slag wil met een beschadiging op de auto, kan men bij ASW terecht in de Lakkenwinkel. Daar zijn naast spuitbussen op kleur, alle materialen te verkrijgen om zelf aan de slag te gaan. Tijdens de open dag kan Dennis ook daar meer over vertellen en mensen van advies voorzien. Wie wil werken als autoschadehersteller kan die dag uiteraard informatie inwinnen, er staan verschillende vacatures open.

Tevens hebben we op deze open dag ook de introductie van een unieke Harley scooter. Deze elektrische scooter is deze dag ook te bewonderen, men kan er zelfs een proefrit mee maken. Hij is leverbaar in verschillende kleuren en heeft op de open dag een speciale prijs van € 699,-.

Wie op 13 april een kijkje komt nemen kan deelnemen aan een loterij en daarbij kans maken op een weekend gratis rijden in een auto van Autohopper autoverhuur.

ASW Autoschade is te vinden aan de Tinbergenstraat 46 te Winterswijk. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.autoschadewinterswijk.nl.

Ontwerp en realisatie: VormFactor