autohopper.png

Een ruime of bus of verhuiswagen huren in 

Winterswijk!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Winterswijk voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelbus met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0543-535322

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Winterswijk aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 1115 vestigingen in het land en is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0543-535322

Waar vindt je ons? Kom je  uit Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde of Groenlo. Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Tinbergenstraat 46 in Winterswijk (Autoschade Winterswijk, Lakkenwinkel en Autohopper).

Ontwerp en realisatie: VormFactor